Archive for the ‘Overige’ Category

Nieuwe ontwikkelingen

zondag, augustus 18th, 2019

nieuwe ontwikkelingen.

Het is heel lang al stil geweest op mijn website.

Het niet goed in mijn vel zitten en niet echt lekker trainen is hier van de oorzaak.

1 1/2 jaar heb ik lopen sukkelen met trainen, niet echt een doel kunnen stellen van “Hier ga ik voor”. Geen doel, wordt doelloos trainen.

Voor 2019 had ik een marathonchallenge als doel….12 marathons in 2019.
Dit kon ik fysiek niet aan, ik ben geen ultraloper die marathons rustig kan lopen. Ik ben een wedstrijdloper, gaan voor een goede prestatie en niet alleen om het uitlopen een marathon lopen. Mijn marathontempo ligt dan te hoog voor zo’n challenge.

Sinds kort ben ik weer terug bij mijn oude trainer Ed van Beek, de chemie die we samen hadden is weer terug. Ed voelt precies aan wat ik kan en wat er mogelijk is. Samen twee doelen gesteld, Espoo Rantamarathon in september in Finland en de Hel van Kasterlee duathlon over 15k lopen – 115k MTB – 30k lopen in december.

 

Mijn site zal ik ook weer wat gaan bij houden.

 

HRK ultrarookie

Nieuwe trainer

dinsdag, maart 20th, 2018

Zo krijg je bericht dat je trainer stopt met alle trainingen….. en zit je zonder trainer….

Ed van Beek stopt met het begeleiden van mij naar de wedstrijden toe…. nu liep ik afgelopen jaar enkel Rotterdam en Klazienaveen als marathon en heb ik de rest van het jaar geen wedstrijd meer gelopen… motivatie problemen.

Maar ik had graag nog enkele wedstrijden met Ed’s begeleiding gelopen. 

Op facebook ook het bericht geplaatst en zie wat voor effect facebook dan heeft…. na plaatsing al vrij snel reactie van enkele trainers die me wel willen begeleiden…

Ik heb gekozen voor Marco Groot, Marco ken ik al enige jaren als ultraloper en ik zie het wel zitten om samen er wat moois van te maken dit jaar.

 

Mijn twee doelen voor dit jaar zijn Espoo Ranta Marathon Finland in september en als grootste doel de 60k Indian Summer Ultra een trailloop over diverse afstanden eind oktober.

Ik heb er vertrouwen en zin in..

 

 

Groeten

HRK ultrarookie

Martin Veenhuizen MV-moves

dinsdag, juni 20th, 2017

Bij MV Moves in Tynaarlo bent u bij de sportonderneming van sport veelvraat Martin Veenhuizen.

In 2005 is hij gestart zijn passie voor bewegen te gaan delen met anderen. Een hobby die inmiddels is uitgegroeid tot een volwaardig en hoogwaardig bedrijf. Mensen lekker laten bewegen, doet hij dan ook niet meer alleen  Sporten in een prachtige omgeving (meer…)

Gast-column Linda Voets

woensdag, juni 15th, 2016

Gast-column Linda Voets

Linda is een ultraloopster met een eigen vlog. Linda Lighting.

 

received_10156682005605646

Waarom ultralopen?!

Trainen, veel trainen, nog meer trainen, de hele dag trainen, aantal keren per week……..Op pad met jezelf, uren met je eigen gedachten en de omgeving. (meer…)

Voorstel rondje SQM running team

zondag, mei 31st, 2015

Ik ben dus Erik Kuijer. Als kind ben ik begonnen met voetballen…. een echt talent had ik daar niet voor. Maar alle wpid-2015-03-25_17.02.21.jpgvriendjes uit de klas gingen voetballen en daarom ging ik ook maar voetballen. Veel keuze was er ook niet in het dorp. Op latere leeftijd heb ik gekozen voor schaatsen…. dat ging met al iets beter af maar omdat ik niet goed was in de korte afstanden mocht ik de langere afstanden niet rijden… terwijl deze me veel beter lagen.

(meer…)

Marathontips van Leo….

donderdag, april 9th, 2015

Voor degene die de Rotterdam marathon komend weekend gaan lopen.
Leo uit de film “De Marathon” geeft je een aantal tips waarmee je eventueel je voordeel  kan doen.

 

Succes en geniet vooral onderweg.

Rotterdam Marathontips van Leo.
tip 1:

(meer…)

Run van Gieten 2015

zondag, maart 22nd, 2015

Vorig jaar stond mijn hele voorjaar in het teken van revanche….. in 2013 kwam ik met een rot gevoel terug uit Gieten waar ik de 50 km had gelopen. Wel een PR en een podiumplaats maar wel een kloten gevoel overgehouden.

Afgelopen jaar ging ik dus voor revanche naar Gieten en dat ging perfect…. winst in een dik pr.

Enkele weken geleden kreeg ik een bericht van de organisatie dat ze mijn finishfoto op de flyer gingen drukken.

(meer…)

INKnBURN ambassadeur…..

zondag, maart 22nd, 2015

21 maart….. de lente begint… de 80e dag van het jaar. En dan krijg je op de vroege ochtend een leuk bericht in je inbox.

(meer…)

Rookie Kuijer loopt nog ‘slechts’ 50 kilometer

zondag, november 16th, 2014

Rookie Kuijer loopt nog ‘slechts’ 50 kilometer

 

Door Ruud Scheper

 

@HRK_ultrarookie, zo noemt duuratleet Erik Kuijer zichzelf op Twitter. Een beginneling dus.
,,Ik loop niet extreem lange afstanden hoor”, zegt hij met een stalen gezicht. Dan verschijnt er toch een glimlach. ,,Ja, oké voor andere mensen misschien, maar in deze sport zijn er ook die 100 kilometer lopen. Of meer. Ik ken lopers die trekken de schoenen aan om acht uur later weer thuis te komen.”

(meer…)

Teamgenoten SQM hebben uiteenlopende doelen

maandag, september 22nd, 2014

Teamgenoten SQM hebben uiteenlopende doelen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Janneke Molenhuis en Erik Kuijer: hetzelfde team, maar andere doelstellingen. (Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens) – Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Meppel / Ruinerwold – Het zijn twee tegenpolen, maar toch zitten ze in hetzelfde hardloopteam. De 40-jarige Erik Kuijer uit Ruinerwold en de drie jaar jongere Meppelse Janneke Molenhuis lopen voor SQM, maar ze hebben uiteenlopende doelstellingen.   (meer…)