Martin Veenhuizen MV-moves

Bij MV Moves in Tynaarlo bent u bij de sportonderneming van sport veelvraat Martin Veenhuizen.

In 2005 is hij gestart zijn passie voor bewegen te gaan delen met anderen. Een hobby die inmiddels is uitgegroeid tot een volwaardig en hoogwaardig bedrijf. Mensen lekker laten bewegen, doet hij dan ook niet meer alleen  Sporten in een prachtige omgeving

Vandaag de dag bestaat MV Moves uit een leuk en gezellig team sportievelingen die jou met passie begeleiden. Het team staat voor gezond leven en verantwoord bewegen. Om dat op anderen over te kunnen brengen, is het unieke concept ‘de sportboerderij’ bedacht. Binnen kan iedereen op zijn of haar eigen wijze actief zijn, maar onze voorkeur gaat uit naar buiten. De sportboerderij is gelegen in een prachtige omgeving waar we zo veel mogelijk gebruik van maken. Want zeg nu zelf, er is toch niets mooiers dan heerlijk in de buitenlucht actief te zijn?

Sporten op maat bij MV Moves Bij MV Moves staan persoonlijke aandacht, goed materiaal en vakkennis hoog in het vaandel. Om ons sportaanbod te kunnen blijven vernieuwen, volgen we de laatste ontwikkelingen op de voet. Hierdoor zijn we in staat om altijd een passende oplossing te bieden, zodat jij je doelen met succes behaalt maar bovenal behoudt!

Leave a Reply