Nieuwe ontwikkelingen

nieuwe ontwikkelingen.

Het is heel lang al stil geweest op mijn website.

Het niet goed in mijn vel zitten en niet echt lekker trainen is hier van de oorzaak.

1 1/2 jaar heb ik lopen sukkelen met trainen, niet echt een doel kunnen stellen van “Hier ga ik voor”. Geen doel, wordt doelloos trainen.

Voor 2019 had ik een marathonchallenge als doel….12 marathons in 2019.
Dit kon ik fysiek niet aan, ik ben geen ultraloper die marathons rustig kan lopen. Ik ben een wedstrijdloper, gaan voor een goede prestatie en niet alleen om het uitlopen een marathon lopen. Mijn marathontempo ligt dan te hoog voor zo’n challenge.

Sinds kort ben ik weer terug bij mijn oude trainer Ed van Beek, de chemie die we samen hadden is weer terug. Ed voelt precies aan wat ik kan en wat er mogelijk is. Samen twee doelen gesteld, Espoo Rantamarathon in september in Finland en de Hel van Kasterlee duathlon over 15k lopen – 115k MTB – 30k lopen in december.

 

Mijn site zal ik ook weer wat gaan bij houden.

 

HRK ultrarookie

Leave a Reply