Espoo Rantamaraton Finland

Zaterdag raceday Espoo Rantamaraton 2019

10gr, NW3, gedeelte droog en gedeeltelijk regen

#Helsinki #Finland 🇫🇮 #BeesportsRunningTeam

Vandaag was het zover…. De marathon waar ik zolang naar toe leefde.. Om 12:10 uur was de start gepland. 10 minuten voor ons startte het nationaal kampioenschap Masters. Remco Schellingerhout liep de halve en zou me de eerste helft helpen. Maar na 15k was het al werken, nog met de gedachte gelopen we houden het bij een halve vandaag… Maar dat was ik niet voor gekomen… Dus gewoon doorgaan. De kilometertijden waren niet waar ik opgehoopt had. Tot 35k me donders slecht gevoeld.. Zou dit toch met spanning te maken hebben gehad. Vanaf 36k liep het weer iets makelijker. Maar dan is tijd inhalen niet meer mogelijk, dus vanaf dat punt gewoon lekker lopen en niet meer pushen.
Het parcours was tenopzichte van vorig jaar veranderd. Door diverse bouwwerkzaamheden waren wegen afgesloten en moest er een alternatief parcours gevolgd worden. Met klimmen dan mij lief is, door bouwputten en veel onverharde wegen.
Wel de finish bereikt niet waarvoor ik kwam de 3 uur maar 3h12’18” 12e overall in de Espoo Rantamaraton 2019 en 2e master 40+.

Morgen maar weer nadenken wat er gebeurd is en nagenieten.

Leave a Reply