3 uurloop Den Helder 2015

3 uurloop Den Helder als testloop voor de 50 in Winschoten.
Via Enkhuizen naar Den Helder gereden. Samen met Lia als verzorger bij aankonst direct het tafeltje voor de verzorging klaar gemaakt. Lia had een voedingsschema van mijn zes uur in Epe mee om te zien wat ik wanneer wil drinken.

Na het omkleden naar de inschrijving om het startnummer en de chip op te halen.
Daarna nog even wat loslopen en het parcours verkennen. Het parcours ging over een wielerparcours van 1498 meter. 

Om 14 uur gingen we dan van start. Het plan was om 4 minuten per kilometer te lopen.  Dit lukt slechts alleen het eerste uur.  Door de warmte en de wind besloot ik maar om het tempo aan te passen. Na 1:30:00  liep ik 21,74 km. 
Voor mijn gevoel werd het steeds warmer…. ik was dan ook blij dat de klok op 2:30:00 uur stond en er nog een half uur gelopen moest worden.

Na 3 uur kwam ik op mijn horloge precies uit op 42,190 km.
Waar ik vooraf 43,5- 44 km gehoopt had.  Maar gezien de omstandigheden ben ik met het uiteindelijke resultaat wel tevreden.

Op naar de volgende.

One Response to “3 uurloop Den Helder 2015”

  1. Bastiaan Says:

    Topper!

Leave a Reply